Ker vem, kaj jem.
Na naši kmetiji iz lastne pšenice in ovsa pripravljamo domače testenine in granolo. Uporabljamo predvsem lokalne sestavine, brez umetnih dodatkov, saj želimo ponuditi čim bolj naravne izdelke. Testenine sušimo na…
Na naših poljih pridelujemo pšenico, oves, koruzo in krmne rastline, ki predstavljajo osnovo naše kmetije. Uporabljamo kolobarjenje, setev dosevkov in minimalno obdelavo tal, da ohranjamo rodovitnost zemlje. Del pridelka prodamo,…
Na kmetiji redimo govedo, ki johranimo predvsem z lastno pridelano krmo. Živali imajo dostop do paše in dovolj prostora za gibanje, kar pozitivno vpliva na njihovo zdravje in počutje. Skrbimo…
V manjšem mlinu na kamen na kmetiji meljemo lastno žito – predvsem piro, pšenico in ajdo, v svežo polnozrnato moko. Z lastno pridelavo in mletjem ohranjamo nadzor nad kakovostjo žit…
